Met 70 personen aan tafel
Bij KBO Elshout is dat mogelijk

Aan het eind van de zomer wordt er door KBO altijd een etentje georganiseerd. Dat kan zijn een lunch, een diner of…….. Deze keer was er gekozen voor een buffet maar dan niet zelf opscheppen, maar een mooi gevuld bord met lekkernijen voor je op tafel krijgen. En dat kan bij Nosjuh’s catering.

Zelf lopen langs een buffettafel en dan ook nog met je volle bord terug naar de tafel is voor veel senioren niet makkelijk meer. Vandaar dat er in overleg met het cateringbedrijf gekozen was voor een mooi opgemaakt bord met allerlei lekkers. Zoals zalm, paling, gehaktballetje, rolletje ham, gevuld eitje, meloen, glaasje met gerookte kipstukjes, sla, tomaatjes en natuurlijk ook huzarensalade. Dit alles met volop stokbrood en kruidenboter op tafel.

Dat mensen er zin in hadden elkaar weer te zien en te spreken na de vakantiestop was wel duidelijk. Al ver voor aanvangstijd kwamen de eersten al binnen. Er was volop te vertellen, te horen aan het geluid waar je amper nog bovenuit kwam. Iedereen had bij binnenkomst een bon voor koffie en een bon voor een drankje gekregen. De koffie voor na en het drankje tijdens het eten. En met zoveel mensen in een ruimte krijg je het warm en wordt je dorstig. De mensen van het cateringbedrijf waren aanwezig om ter plaatse de borden voor het Grand Dessert op te maken. Met hulp waren de borden snel weggehaald en dat iedereen het zich goed had laten smaken was te zien aan de lege borden. Op een enkeling na die er teveel aan had.

Inmiddels waren de borden met het dessert ook gereed en konden ook uitgedeeld worden. En ook dit was weer prachtig opgemaakt. Een glaasje met mousse, een bolletje slagroom, een bolletje Panna Cotta met koekkruim, toef slagroom en natuurlijk fruit voor garnering: bessen, aardbei, framboos en bosbes en een extra garnering van caramelsaus. En ook hier weer volledig lege borden. Na nog een kopje koffie/thee werd er toch aanstalten gemaakt om weer naar huis terug te keren. Vele complimentjes mochten er doorgegeven worden aan de mensen van Nosjuh’s catering en dat is altijd leuk als het zo gewaardeerd wordt.

Het volgende etentje staat alweer gepland, dat wordt het kerstdiner met hopelijk weer veel gasten aan tafel. Maar tot die tijd zijn er nog van alles gepland want iedere maand zijn er bij KBO Elshout meerdere dingen te doen. Denk aan fietsen, kaarten, kienen, een workshop of excursie naar een bedrijf.

Kijk maar eens op de website in de activiteitenkalender.